Det enkla – Det goda

Kantarell-smörgåsar med Crème fraîche

Ibland är det enkla också det godaste. Kantarell-smörgåsar med Crème fraîche är bland det bästa och enklaste som vi vet såhär under hösten.

Vi plockade inte kantarellerna själva utan köpte dem av en ivrig torghandlare på Hötorget i Stockholm.

Receptet är så enkelt att det egentligen inte behöver skrivas ut. Hårdstek kantarellerna i rikligt med smör. Salta och peppra. Stek brödet lätt på ena sidan. Bred Crème fraîche på brödet och servera så snabbt som möjligt!

Rasande gott!

Tips: Innan torghandeln stänger vill de ofta bli av med varor så snabbt som möjligt. DÅ kan du få ett riktigt bra pris. I vårt fall betalade vi 25 kronor/hg istället för 69,90 kronor/hg. Så se till att vara på plats lagom innan torghandeln stänger och var inte blyg för att pruta!