Geniförklarat smörgåsrecept: Varm brioche med brie och blåbärssylt

Vem det än är som har kommit på den här kreationen så är personen ett geni! Smörigt bröd, maffig ost och blåbärssylt som varm macka!

Vi minns inte riktigt hur vi fick tag på den här kreationen av brioche med brieost och blåbärssylt, som värms till perfekt symbios! Det är verkligen skitgott! Låt dig väl smaka!

Recept

2 skivor brioche (läs recept på brioche här) eller använd annat bröd.
Hälsosamt mycket brieost.
3-4 msk blåbärssylt.
Smör att bre på brödet och steka brödet i.

Bre brödskivorna med smör.

Stapla brieost.

Skeda upp blåbärssylt.

Stek på svag till medelhög värme på båda sidorna.

Låt gå färdigt i ugnen på 100ºC och tills dess att osten smälter.

Njut!