Kanelbullens dag: Firas med Smulan – kanelkrans med Philadelphiaost-frosting

Kanelkransen Smulan
Den 4 oktober 2020 plockades en dagsfärsk kanelkrans ut ur ugnen. Vem kunde ana att den skulle ha vuxit till sig så mycket i ugnen? 2 kg kanelkrans såhär till kanelbullens dag.

Den 4 oktober 2020 kom du till oss. 2006 gram tung och alldeles perfekt asymmetrisk. Vi kallar dig för Smulan. Det var precis så vi tänkte när vi plockade ut vår dagsfärska kanelkrans från ugnen. Här får du vårt favoritrecept på kanelbulle och frosting!

Kanelbullens dag är i dag och det firar vi med kanelkransen Smulan. Du som igår gissade att vårt första bakverk skulle bli just något med kanelbullar gissade rätt! Vi tänkte att en krans är något som sällan bakas, så vi slog till på det. Ovanpå kransen ville vi ha en frosting gjord på Philadelphiaost. Supergott!

Den nätta kransen blev en gigantisk krans. Det fick oss att skratta gott under morgonen. Smulan är fluffig, god och fin.

Vad hade du döpt den här till?

Recept

Valfritt recept på kanelbulle. Klicka här så får ni ett recept som vi gärna återvänder till!

Frosting:

Cirka 200 g Philadelphiaost
40 g smör
100 g florsocker

Kanelkransen Smulan

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*