Bland det enklaste är ibland det godaste! Här bjuder vi på quesedillas. Utmärkta för lunchlådan!
Recept
8-10 stycken
800 g köttfärs
2 påsar “fultacokryddor” (av önskad styrka) (dvs. kryddor som vi inte har blandat själva)
1 stor gul lök
1 röd paprika
1 gul paprika
8-10 stora tortillabröd
500 g riven ost
1 burk majs (340g)
Bryn köttfärsen i lite olja och tillsätt sedan kryddmixen. Strimla lök och paprika och fräs i en stekpanna. Blanda ihop grönsakerna och färsen med avrunnen majs.
Ha lite smör i en stor stekpanna och lägg ner ett tortillabröd, stek brödet hastigt till det börjar resa sig av luft som bildas i brödet. Vänd brödet och strö lite ost på brödet.
Tillsätt köttfärsblandningen och vik ihop. Pressa ihop kanterna så det blir som en pirog och efterstek i ugnen.