Knapriga choklad- och tranbärsbollar – müslispäckade chokladbollar

Krispiga choklad- och tranbärsbollar

Müsli är ruskigt gott att ha i yoghurten på morgonen, tycker vi. Men det är också gott att göra chokladbollar på! Risentas nya müsli: Äpple och Quinoa och deras “Crispy tranbär” passar riktigt bra för ändamålet och fredagsfikat är fixat! Müslin med tranbär gör chokladbollarna extra syrliga och knapriga! Seså, utlova fika på fredag!

Recept

cirka 10 chokladbollar

3 dl Risenta Crispy tranbär eller Äpple och Quinoa
100 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk kallt kaffe

Vispa smör och socker poröst.

Tillsätt resten av ingredienserna och rör samman till en deg. Låta vila i cirka 10 minuter, för att müslin får suga åt sig överflödig vätska och svälla något.

Forma små bollar och rulla i havregryn, pärlsocker eller kokos – det senare valde vi.

Risenta: Crispy Tranbär